Snart lov

Helt underbart, ledig imorgon. Är det nästan varje onsdag i min skola, och ja de är så det är.
Sen är det ju lov nästa vecka, eller vi får lov nu på torsdag. Vi går halva dagen till klockan 12! Hur underbart är inte det?
Sen är det ju det här att man ska ha en fin kropp till i sommaren, men jag säger bara skit samma! Se ut hur ni vill så länge ni själva är nöjda. Det är det jag ska göra, tänkte göra några sit ups snart faktiskt.
Jag har märkt att det blivit väldigt mycker sko köpt det senaste, haha. I helgen köpte jag 4 par. Har redan planerat att köpa ett till par skor, kanske redan nu på torsdag! Gud va jag älskar skor, haha!
Men nu är det dags att sova, God natt & hoppas ni har en underbar vecka!

Skopunkten

299:- på Skopunkten
Älskar dom! Hade jag haft råd att köpa mer skor skulle jag ha köpt dessa. Provade dom nämligen i affären när jag köpte skor igår, dom satt så sjukt perfekt! Så ni får passa på att köpa dom.
Dessa köpte jag igår. 2 st svart och ett par likadana fast i blå jeanstyg. Skulle ha köpt vita, men tyvärr fanns dom ej kvar i min storlek. Riktigt synd, så får vänta tills dom kommit in igen.
Jag köpte massa av dessa skor förra året också, älskar dom verkligen! Det är nog de bästa skor som någonsin uppfunnits, haha.
Skopunkten

Din Sko

Igår spenderade jag kvällen på stan och sedan hemma.
Jag och Jenny gick runt och mest fönster shoppade och snackade. När jag fick för mig att vi skulle gå in i Din sko. Vi provade lite olika skor och till slut köpte vi var sitt par skor.
Blev riktigt nöjd med mina, älskar dom!
449
sko
Detta var alltså dom jag köpte.
Dom köptes på Din sko, för 449:-
Om det är något jag verkligen älskar så är de skor och väskor!

Ny start

Som ni kanske har märkt så har ja inte bloggat på väldigt länge, haha. Men kommer nog börja lite lätt nu, och endast när jag känner för de! Eftersom förut blev lite så att man bloggade bara för att blogga och inte för att jag ville göra det, men de är de jag ska ändra nu. Alltså kommer det antagligen inte bli inlägg varje dag.

Så detta blir som en ny start!

RSS 2.0