Vinka till räven

Shuue


Festen i lördags blev faktiskt lyckad ! Dock om allt kanske inte blev precis som man ville så var det väldigt kul ändå. Hon som hade festen [ Deeqo ] en av de champanj hon fick var helt underbart god! Den tänkte jag försöka skaffa, haha hade varit fett värt. Så tack Deeqo, hoppas allt blev lyckat för din del! På söndagen där åkte jag in till stan för att köpa present till pappa som fyllde år i måndags och köpa en present till mamma, bara för jag tycker hon har varit så duktig med allt det hon pluggat nu. Visst är jag helt underbart snäll va ? haha. Menmen, efter stan åkte jag hem och såg på Australia med pappa, helt sjukt bra film !
Och nu kommer jag till det roliga, efter filmen åkte vi och hämta min syster hos en kompis, så satt jag och pappa kvar i bilen medans mamma hämta henne. Så helt från ingenstans springer det förbi en räv, haha, och gissa vad jag gör ? Jag vinkar åt den ! hahahah!  sen när började man vinka åt rävar ?
I måndags stannade jag hemma från skolan, för det mesta av "jag orkar inte" skälen.
Idag har jag inte gjort så mycket heller. Fast gick faktiskt till skolan. Helt sjukt, jag förstår inte hur jag orkade. Jag gick och la mig vid 2 i natt och gick upp 06.45, pigg som fan!

Stackars liten barn hade glömt den i en sån automat, haha, så jag tog den (6)


 Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0