Valborg + F,L

Ja ni, det har hänt mycket sen vi blev lediga i torsdags. I Torsdags var det då Valborg. Då gick vi från klockan 10.20 - 11.20 i skolan, sedan blev vi lediga. Helt underbart ! Var inne och kollade på cortegen med väldigt många vänner. Det var trevligt men lite långtråkigt att vänta på cortegen. Efter de drog endast jag, jenny och kristina till slottskogen. Det var sjukt mycket folk där ska jag säga ! De va något konstigt band som spelade och så såldes de popcorn och godis. De hade en jätte brasa där också. Vi träffade nathalie där och hennes små kompisar, 93or och 94or. Vi träffa dom bara i ungefär 5-10 minuter sedan ville vi inte stanna med dom längre, haha. Vi blev uppraggade av massor. Killar i alla åldrar. Riktigt kul ! Efter blev film hos jenny.
Fredag
Lediga för det var en röd dag.
Jag sov länge, länge. Åkte och hyrde film, som jag såg sedan på kvällen.
Lördag
Jag och min mamma åkte in till stan, för att shoppa sommarkläder. Men istället blev det en bikini, ett par trosor, en bh och en mascara. Och nu har jag absolut inga pengar kvar att leva på resten av månaden, skit kul.. Men men, på kvällen blev det spel och prat hemma hos freddan, med det gamla gänget. Riktigt trevlig kväll, tack alla! Den kvällen kom jag hem klockan 02 ungefär, gick inte och la mig förren klockan 05. riktigt o smart.

men nu är det söndag och jag ska nog sova tidigt för en gångs skull, så god natt och hoppas ni hade en underbar helg!på bilden: lite av vännerna som var med på valborg

Kommentarer
Postat av: Flisan

Hej har skaffat nu blogg.

Jag är samma pers som flisanns.blogg.sekram besök gärna

2009-05-04 @ 21:35:48
URL: http://flisannss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0