Helg + måndag

Fredag: Jag var med söta lilla Jenny, vi var först i stan tillsammans med Sofia och köpte lite saker som vi skulle ha på Lördag. Sedan lämnade vi Sofia och drog hem till Långedrag igen. Vi var först ute och snacka ett bra tag och drog oss sedan mot konsum. Handlade revbensspjäll, godis och sådant för vi såg sedan på film, "Bröllops duellen" och "Friday the 13th". Den första filmen reckomenderar jag alla till att, sjukt kul!
 

Lördag: Linda hade17 års fest, med tema Hawaii. Det var drygt 20 pers där och det var riktigt mysigt ska jag säga! Till mat blev det grillad kyckling, potatis, morötter, bananer, jordgubbar, bröd, meloner och mer, helt underbart gott var det! Efterrätten var grädde med nåt i, jordgubbar, rosblad doppat i ägg och socker, en slags kaka som såg ut som en bulle. Jätte gott! De spelades sanning och konsekvens. En slags lek där man hade ett kort som man skulle passa mellan varandra, endast med hjälp av munnen. Tappa man kortet var man tvungen att pussa  [ på munnen ] den personen man skulle ge kortet till. De lektes en lek med en nalle. Och andra lekar. De drog även igång Ryska Posten. Haha
 

Söndag: Släktingarna från Karlstad kom förbi. Efter de hade gått var det bara att städa huset, sjukt inte alls kul.

Det var min helg !


Idag gick vi i skolan 10.00-10.20. Haha endast 20 minuter, eftersom vi bara skulle lämna in böcker och städa lite, så fick vi gå hem efter. För övrigt var det bara jag + 3 st i klassen där.
Drog efter de och letade efter mikaelas örhänge, som aldrig återfanns. Sedan drog vi hem till henne och dirr till stan. Hon fick köpt en fin tröja som hon velat ha hur länge som helst, så grattis till dig!
Vi blev hungriga så vi styrde mot smycketorget för att köpa kina mat, helt sjukt gott var det! Vi såg över en svart limousine, helt najs.
Sen gick vi till mikaela och kollade bilder, haha. Sen fick pappa hämta mig, orkade inte åka buss, så lat. Sen efter det har jag inte gjort så mycket mer än att äta mer mat. Ska nog gå ner och ta något mer nu, hehe, lite hungrig faktiskt..


Hoppas ni fick en underbar helg, pussar

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Grattis till mig för tröjan och jobbigt läge med örhängen:P

vadå kolla bilder. kolla bilder på alexandras pojke haha

2009-06-08 @ 21:30:10
URL: http://storamodegarderoben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0