Brännö, Stan, Fiskebäck

Tvingade mig själv att gå på klassdagen, ville ha något att göra idag, haha
De var 2 klasser som skulle dit och sammanlagt kom endast 17 st, haha.
Vi åkte till Brännö. Killarna fick skäll flera gånger av tanter på ön för att de flera gånger tog deras cyklar och cykla runt, haha, säger bara att sheat om de på ön lackar sönder på att någon tar deras cykel får dom väll fan låsa cykel jäveln!?
Var där från 09.30-14.45 typ.
Åkte dirr från saltholmen in till stan och shoppade, med mamma. Det blev 2 nya klänningar och 1 tröja. En av klänningarna ska användas på avslutningen på torsdag. Allt köpt på Gina Tricot. Köpte även Chai latte, från expresso house, tvär gott verkligen.
Var på väg hem vid 18.30 då mikaela smsar och vill ses så drog dirr från spårvagnen och till bussen hem till henne. Sedan gick vi runt överallt. Haha inte suttit still alls idag, helt slut i benen fan. Blev kina mat på kvällen sen, sååå gott. faktistk lite hungrig nu haha fail.
Har varit en jobbig dag om man tänker så, eftersom jag hållt igång hela dagen och inte vart hemma på hela dagen, men jag är glad. Det var ju en kul dag i alla fall! Så klagar, det gör jag inte.
Och för att jag måste nämna, så var jag ju hos mikaela, träffade hennes små bebis chihuahua, 3 st. Träffat de förut, men de e så söta så man dör!

   


Puss'

Kommentarer
Postat av: Mikaela

överdrift 14 stycken men maccan och koffe drog så 12 sen

2009-06-09 @ 23:55:44
URL: http://storamodegarderoben.blogg.se/
Postat av: Sandie

Låte rsom en bra dag =)

2009-06-11 @ 17:21:38
URL: http://chipset.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0