i Norrköping

Hejhej, har mycket men ändå lite att berätta! Men tyvärr får jag ta det senare, alltså närmare skolstarten. Har inte bloggat något alls nu på sommaren nästan. Och det beror på att jag inte orkar och har annat att göra, men jag kan försäkra er om att det blir massa inlägg så fort skolan börjar, då även jag kommer igång med bloggandet igen!
För tillfället sitter jag hemma hos min storasyster i Norrköping, åkte hit idag. Med min lillasyster. Och herregud vilken lång resa! 5 timmar tog det. Dock kändes det som om det gick rätt fort faktiskt!

Menmen, bio ikväll. Nya Harry Potter!
Så får dra nu, hoppa ni har en underbar sommar.
Pussar

3 Juli 2009

Shuue
Just nu städar jag och har lite ont i huvudet, sen igår. Blev dricka i saltholmen tillsammans med ett par kompisar, riktigt mysigt måste jag säga!  Nu på sistone har det hänt lite allt möjligt och ingenting. Men inte så mycket som var värt att nämna. Lite synd tycker jag. Men men, inte gråta över det.
Ikväll kommer sötaste Nathalie hit och vi ska träffa massor av kompisar till mig, som tydligen ska bada eller liknande. Men i vilket fall som helst så blir det i alla fall dricka ikväll igen. Och imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra men det märker vi väll och på söndag åker Nathalie hem igen.
För övrigt är det bara 2 veckor och 1 dag kvar tills jag åker till Capri, i Strömstad. Längtar sönder kan jag säga!
Men jag hoppas ni alla får en super sommar utan mitt bloggande eftersom jag nu på sommaren inte alls har lust att sitta vid datorn på dagarna. Synd haha.
Och just det, min storasyster fyller faktiskt 20 år nu på måndag så grattis till henne !

Pussar

RSS 2.0